Di Maria: PSG ima sve preduvjete da dovede Messija

Poziva sunarodnjaka na Park prinčeva

Di Maria: PSG ima sve preduvjete da dovede Messija

Lionel Messi je bez ikakve dvojbe fudbaler od kojeg se najmanje očekuje da do kraja karijere promijeni klub, iako se po medijima često provlače špekulacije o njegovom napuštanju Nou Campa.

Jedan od klubova koji bi u budućnosti mogao dovesti Messija je francuski prvak Parist Saint-Germain, kojem novac ne predstavlja nikakav problem.

"Mislim da bi PSG jednoga dana mogao dovesti Messija. Sve je moguće, fudbal se vrti oko novca a siguran sam da za Messija ništa nije previše", izjavio je Angel Di Maria, koji je potom dodao:

"Volio bih kada bi Messi došao u PSG. Bila bi to sjajna stvar za naš klub, ali i za francuski fudbal. Siguran sam da PSG ima sve uvjete da privuče Messija na Park prinčeva".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Angel Di Maria i Lionel Messi su već duži niz godina saigrači u reprezentaciji Argentine, sa kojom se još uvijek nisu okitili nijednim velikim naslovom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.