Di Maria: Volio sam gledati utakmice Barcelone dok sam bio u Realu

Argentinac ne odustaje

Di Maria: Volio sam gledati utakmice Barcelone dok sam bio u Realu

Endin Čaušević

Argentinski reprezentativac Angel Di Maria ne krije svoju želju da jednog dana postane saigrač Lionela Messija u Barceloni.

Di Maria je s dosta uspjeha nastupao za Real Madrid, a već nekoliko sezona nosi dres PSG-a. Međutim, Argentinac je nedavno razočarao navijače kraljevskog kluba kada je priznao da nema ništa protiv da jednog dana zaigra za Barcelonu.

Argentinski fudbaler je u izjavi za francuske medije otkrio da često gleda utakmice Barcelone jer uživa u njihovom stilu igre. Di Maria je priznao da je to znao često raditi i dok je igrao u Real Madridu.

"Pa, priznajem. Volim gledati utakmice Barcelone. Čak sam to znao raditi dok sam igrao u Real Madridu jer oni igraju zaista prelijep fudbal. Neymar i ja znamo pričati o Messiju na treninzima. Neymar ga mnogo poštuje i zahvalan mu je na svemu što je naučio od najboljeg igrača svijeta", rekao je Di Maria.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi