Di Marzio tvrdi: Begović večeras na golu Milana!

Bh. golman debituje za novi tim

Di Marzio tvrdi: Begović večeras na golu Milana!

Asmir Begović bi večeras trebao debitovati na golu Milana, javlja Gianluca Di Marzio.

Golman reprezentacije BiH je na San Siro stigao ranije ovog mjeseca kao rezerva Gianluigiju Donnarummi, a prvi nastup za Rossonere mogao bi ubilježiti u meču Kupa Italije protiv Torina.

Mediji iz Italije, uključujući i uglednog novinara Di Marzija, pišu kako će Stefano Pioli u večerašnjem polufinalnom meču odmarati nekoliko zvijezda i da bi upravo Begović trebao stajati na golu umjesto Donnarumme.

Naš drugi reprezentativac u Milanu, Rade Krunić, priliku će čekati s klupe.

Milan bi se Torinu trebao večeras suprostaviti u sljedećem sastavu: Begović, Conti, Musacchio, Romagnoli, Theo, Castillejo, Kessie, Bennacer, Calhanoglu, Piatek i Rebić.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Sretno jarane , iskoristi na najbolji nacin priliku
2 1
Pa ipak Begovic nije na golu Milana vec grije klupu na kup utakmici izmedju Milana i Torino.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti