Krunić do kraja januara pravi transfer?
EPA

Bh. fudbaler bi mogao otići sa San Sira

Krunić do kraja januara pravi transfer?

Mediji u Italiji ponovo špekulišu o tome kako bi Rade Krunić (26) mogao napustiti Milan.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine još uvijek se nije u potpunosti ustalio u Piolijevom timu, a ako je suditi prema onome što pišu mediji u Italiji, ne bi bilo iznenađujuće da napusti San Siro.

Tokom prethodnih sedmica nekoliko klubova je pokazalo interesovanje za Krunićevim uslugama, a posljednji u nizu je Cagliari koji ove sezone vodi bitku za plasman u evropska takmičenja.

"Nije slučajno što se sportski direktor Cagliarija Marcello Carli viđen u Milanovim prostorijama. Vođeni su razgovori o mogućoj saradnji, o dovođenju Gabbija i Bellodija, a treći na listi želja upravo je Krunić", navode italijanski mediji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cagliari se za Krunićeve usluge interesovao i 2017. godine, ali put je bh. fudbalera nakon Empolija doveo na San Siro gdje je dosad odigrao devet utakmica i ubilježio jednu asistenciju.

Ugovor s Milanom mu, podsjetimo, važi do 2024. godine.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi