Di Matteo: Greške u odbrani su nas koštale

Menadžer Plavaca zadovoljan igrom

Di Matteo: Greške u odbrani su nas koštale

M. Šljivak

Menadžer Chelseaja Roberto Di Matteo nije bio nezadovoljan nakon susreta prvog kola Lige prvaka i remija sa Juventusom (2:2).

Di Matteo je pohvalio igru Brazilca Oscara koji je postigao dva gola, te je istakao kako su ih greške koštale pobjede.

"Oscarov debi je bio fantastičan. Taktički je stajao sjajno i ovo je bila prava prilika da dobije šansu za igru. Utakmica je bila veaoma dobra. Obje ekipe su igrale zaista dobro. Žalimo za ispuštenim vodstvom od 2:0. Juventus je veoma kvalitetna ekipa i veoma je teško igrati protiv njih. Napravili smo greške u odbrani, te smo im dopustili da postignu dva gola. Te greške su nas koštale na kraju", rekao je Di Matteo nakon utakmice.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.