Di Natale prva želja Parme

Di Natale prva želja Parme

Edmir Škorić

Čelnici Parme uspjeli su angažovati Luca Antonellija iz Milana, a poslali su ponudu i za Antonio Di Natalea, napadača Udinesea. Neizvjesno je hoće li klub iz Udina pristati na ponudu, navodno pregovori su u tijeku.

Nakon što su prošlu sezonu proveli u Seriji B, Parma se ove sezone vratila u Seriju A, a da ponovo nebi ispali odlučili su se ovog ljeta pojačati. Najprije su potpisali Lucu Antonellija iz AC Milana, inače igrača koji igra po lijevoj strani.

"Križari" su trenutno u pregovorima i sa Antonio Di Nataleom, napadačem Udinesea za kojeg čelnici Parme spremaju 8 miliona eura.

"Jeli Parma ponudila 8 miliona eura za Di Natalea? Nije ni vrijeme ni mjesto da se razmatra o tome", odgovorio je generalni direktor "zebri" Sergio Gasparin.

Ipak, čini se kako je počeo pregovor na relaciji dva kluba, pa je sasvim moguće da Di Natale naredne sezone nosi "žuto-plavi" dres. Osim toga, "križari" se zanimaju i za Mauzizo Domizzija iz Udinesea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.