Di Stefano: Nije pametno na ovakav način biti protiv Moua

I legenda Reala se oglasila

Di Stefano: Nije pametno na ovakav način biti protiv Moua

A. Haznadarević

Problemi unutar kraljevskog kluba i dalje su glavna tema štampe na Prinejima, a ovoga puta oglasio se i jedan od najpoštovanijih likova u bogatoj historiji Real Madrida Alfredo Di Stefano.

Osamdesetšestogodišnji Di Stefano je stao na stranu Josea Mourinha, poručivši da nije pametno na ovakav način biti protiv trenera u sred sezone, dok nije još ništa izgubljeno.

 

"Mourinho obavlja kompleksan posao i mislim da zaslužuje podršku svih navijača i ljudi iz Reala. Pogotovo zato što je još mnogo toga ispred Reala u ovoj sezoni. Još se mnogo toga može osvojiti", rekao je legendarni član kluba, dodavši:

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

"Ni prvenstvo još nije gotovo, a kamoli Liga prvaka. Nije pametno na ovakav način biti protiv Mourinha", zaključio je.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije