Dialiba napušta Malatyaspor?

Senegalac na pragu novog kluba?

Dialiba napušta Malatyaspor?

S. Mlaćo

Nekadašnji napadač Željezničara i mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Senegalac Boubacar Dialiba prema svemu sudeći napustit će redove turskog drugoligaša Malatyaspora.

Dialiba iza sebe ima sjajnu sezoni, ali i važeći ugovor sa Malatyasporom do ljeta  2018. godine, međutim, turski mediji pišu da se ovaj nogometaš nalazi na listi želja također drugoligaša Samsunspora.

Navodno, načelni dogovor je već postignut, ali i dalje postoje mali problemi pri realizaciji transfera.

Zanimljivo da se pojedini navijači Malatyaspora već putem društvenih mreža opraštaju od Dialibe, što govori da je njegov odlazak izvjestan.

Dialiba je za Malatyaspor upisao 33 nastupa uz 13 pogodaka i dvije asistencije, a nastupao je još i za belgijski Mechelen, Real Murciu i Cracoviu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije