Dialiba strijelac u svom debiju za Cracoviju

Bivši igrač Željezničara se dobro snašao u novoj sredini

Dialiba strijelac u svom debiju za Cracoviju

Pomalo zaboravljeni Boubacar Dialiba postigao je danas gol prvijenac za Cracoviju, i to u prvom nastupu za svoj novi klub.

Cracovia je igrala susret četvrtog kola poljske lige protiv Korone, a u vodstvo ih je doveo Dialiba golom u 38. minuti susreta. Nastavak utakmice donosi izjednačenje u 79. minuti golom Trytka iz penala, da bi pobjedu Cracoviji donio Budzinski golom u petoj minuti nadoknade.

Dialiba je bio i ostao veliki ljubimac Željinih Manijaka, a u prošlosti je jednom čak nastupio i za mladu reprezentaciju BiH. Zanimljivo, i tada je postigao gol u svom debiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti