Diego Costa će biti kažnjen kao nikada niko u Primeri!

Uputio gnusne psovke glavnom sudiji

Diego Costa će biti kažnjen kao nikada niko u Primeri!

E. Čaušević

Napadač Atletico Madrida, Diego Costa, sinoć je dobio crveni karton u 28. minuti na meču protiv Barcelone.

Atletico Madrid je poražen na Camp Nou sa 2:0 čime su njihove nade za osvajanje titule prvaka Španije skoro ugašene. Mnogi vjeruju da se odlučujući trenutak desio u 28. minuti kaa je sudija Manzano pokazao direktan crveni karton Diegu Costi.

Costa je tražio faul na sredini terena, a kada se Manzano nije oglasio uputio mu je gnusne psovke. Sudija se nije dvoumio i odmah mu je pokazao crveni karton i poslao ga u svlačionicu.

Španski mediji prenose da je Costa glavom sudiji poručio "Se**m ti se na je**nu majku", te je zaista nevjerovatno zbog čega se toliko čudio nakon što je dobio crveni karton.

Sudija je odmah nakon meča podnio izvještaj, a madridski AS prenosi da će Costa biti žestoko kažnjen. Navodno, napadač Atletico Madrida će biti suspendovan na čak osam utakmica, te ga više nećemo gledati ove sezone u Primeri.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ukoliko se ispostavi da dobije osam mečeva kazne onda će Costa propustiti i prvo kolo naredne sezone španskog prvenstva.

Top Komentari

Edy
majmun
3 2
franjo25z
Smece od covjeka....jebo mu simeone mamu....majmun ko i on
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi