Diego Costa o Suarezu: To kopile nije zabijalo kad me nije bilo, sad je dao dva gola

Saigrači iz Atletica

Diego Costa o Suarezu: To kopile nije zabijalo kad me nije bilo, sad je dao dva gola

E. Škorić

Diego Costa se vratio u pobjedi Atletico Madrida nad Elcheom (3:1).

Costa je u 80. minuti golom potvrdio pobjedu Atletica, a prethodno je dva gola postigao Luis Suarez, koji je ljetos došao iz Barcelone i pokazao da je klasa.

"Kad me nije bilo, kopile nije postizalo golove. Sad sam se vratio i evo već je zabio dva gola", našalio se Diego Costa na račun svog saigrača.

Ovo je bila deveta pobjeda za momčad Diega Simeonea koja je trenutno na vrhu i ne čudi dobra i pozitivna atmosfera među igračima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Atletico ima tri boda više od Real Sociedada i Real Madrida, ali i utakmicu manje od Kraljeva i čak tri manje od Sociedada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi