Diego Costa napravio šou zbog kojeg ispašta Gabriel!

Pravi cirkus na Stamford Bridgeu

Diego Costa napravio šou zbog kojeg ispašta Gabriel!

Utakmica između Chelseaja i Arsenala u prvom poluvremenu nije donijela pogotke niti neke velike prilike, ali da ne bude dosadno pobrinuo se Diego Costa.

Napadač tankog fitilja je napravio šou u finišu prvog poluvremena, kada se najprije 'zakačio'  sa Koscielnyjem. Nakon što je Costa propisno izudarao Francuza, u raspravu se uključio i Gabriel Paulista.

Gabriel i Costa su vodili strašan verbalni rat, nakon kojeg im je sudac podijelio po žuti karton. Nije prošlo ni deset sekundi, a Costa je uspio iznuditi i drugi žuti karton za nesretnog Paulistu, koji ga je navodno nagazio na centru igrališta.

Na kraju, od okršaja u kojem su učestvovali Costa i Koscielny, isključen je treći fudbaler. Diego Costa je stvarno nevjerovatan.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.