9

Komentari (9)

Ljudskoj gluposti nema kraja, a to je dokazano na vise nacina mnogo puta na ovoj planeti zemlji. Ako se nastavi sa povlacenjem brojeva nakon sto umre bilo koja fudbalska zviezda, onda ce nestati brojevi od 1 do 1. Slazem se da se ukaze postovanje bilo kojoj zvijezdi iz sporta, umietnosti ili bilo koje druge djelatnosti, ali to sa ukidanjem brojeva u timu, ma to je najveca budalastina.
Ende
Ma ne treba vise uopste da se igra fudbal nakon maradone... -.-
Rigel
Satraste sa Maradonom...
Armin29
TheSorrow
svaka cast Maradoni , ali Messi je puno vise dao Barceloni . Bilo bi nepravedno prema njemu da povuku taj broj
dado178
Logicnije je da Barsa povuce 10 kad se Messi povuce
IMPERATOR
Nema ovdje logike nikako, da su povukli desetku nakon Ronaldinha, nikad je čarobnjak poput Messija ne bi zadužio. Ko kaže da se neće baš nikad pojaviti veći igrač od Messija iako je to totalno nerealno? Najveća glupost je povlačenje brojeva od 1 do 11, sve preko toga može a i ne mora.
Hakkinen
@IMPERATOR slažem se sa tobom ali vidi Milan br. 3 ( Maldini) i br.6 ( Baressi).
Još uvijek niko nije dobio ta dva broja.
A ja lično nisam za " povlačenje " iz upotrebe ni jednog broja.
Lp
dado178
To se slazem , al kazem ako zbog Maradone trebaju povuc onda logicnije bi bilo zbog Messija da povuku. Al nijedan igrac ne zasluzuje da se zbog njega povuce dres , izmisljaju bezveze
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.