Advokati došli do užasnih razgovora doktora koji je liječio Maradonu: "Debeli umire..."

Da li su doktori mogli ranije reagovati?

Advokati došli do užasnih razgovora doktora koji je liječio Maradonu: "Debeli umire..."

S. Mlaćo

O smrti legendarnog Diega Armanda Maradone mnogo se još uvijek priča.

Legendarni Argentinac preminuo je u 61. godini života nakon navodnog srčanog udara, a istraga još uvijek traje.

Optužbe su iznesene na račun njegovog doktora Leopolda Luquea. Maradona je pušten na kućno liječenje iako je imao tešku operaciju na mozgu.

To se nije pokazalo kao dobar potez, a navodi se da je umirao u teškim bolovima.

Advokati legendarnog Argentinca tvrde da su sve krivi doktori, odnosno njihov nemar, a sada su objavili i razgovore te poruke Luquea i psihijatrice Augustine Cosachove.

"Čini se da debeli umire. Nemam pojma šta se dešava, na putu sam. Čini se da je imao srčani udar. Kladim se da je mrtav", govori Luque.

"Hitna je zakasnila, oživljavaju ga, ali nemaju velike šanse", napisala je psihijatrica Cosachova.

Luque je kasnije odgovorio da je stigao u sobu, ali da je Diego bio mrtav.

"Diego je bio hladan, jako hladan. Napustio sam sobu. Porodica je svjesna svega, razgovarali smo", dodao je doktor vjerovatno kako bi se dodatno opravdao.

Top Komentari

Shojich07
Doktor kriv što se drogirao kada je i čime je stigao. Alkohol, droga, pušenje, prežderavanje, pokušaji sexa sa mladim djevojkama uz neizostavnu viagru.... Uvijek je neko drugi kriv za greške koje se prave u životu
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi