13

Komentari (13)

Koba84
Sta je ovaj covjek donio dobro covjecanstvu .Nek njemu bude lahka zemlja. Tolko ste dosadni sa ovim narkomanom da to nije normalno.
AmarSahi
Kako je lepo biti glup...
Koba84
**** ti on mater. CItav zivot se drogira i sad ga trebam zalit i plakat na internetu ovjde. Poljubite me svi u bulju. Danas je umrlo garant 1000 djece od gladi i nikom nista. Jepo vas on i vas i redakciju. Mrs u pm
dinass
Svasta pa zar nine prosao pregled interniste i UZ srca prije operacije, kakvi su to amateri u pm?
Sida
Kad vidim ovo "preselio" najezim se
kaskada24
Što nije okay sa “preselio”?
adnaja
Pa idi mu na naselje glupane nepismeni
Sida
Uzmi ga usnicama bilmezu
user1604593678
Tipican bosansko balkanski primitivan komentar!!! Pa mozda vama nije bitno ali jeste njegovoj porodici koja je izgubila oca djeda muza prije svega.
Armin29
Penderinos
Edem pluća ili infarkt miokarda zar je to sada bitno ?
Rajvosa2019
Kakve veze to sad ima od cega je umro , preselio je i njega vise nema . Ostat ce nam u sjecanju kao jedan od najboljih futbalera svih vremena , i to je to
Turgut2
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.