Argentinci tvrde: Maradonin lik se pojavio na nebu!

Video postao viralan

Argentinci tvrde: Maradonin lik se pojavio na nebu!

E. Škorić

U Argentini će proći još puno vremena da se donekle ublaži tuga i bol nakon smrti Diega Maradone.

Maradona je umro u srijedu, ali svi istinski nogometni zaljubljenici, naročito u Argentini, teško se mire s njegovim odlaskom.

U Argentini se pojavio video koji je preko noći postao viralan jer, kako tvrde Argentinci, Maradona se prikazao u neobičnom obliku jednog oblaka na nebu.

Protumačen je kao Maradonin lik u dresu Argentine...

Top Komentari

Darkwood
Joj sto ljudi nemaju sta da rade... halo, jeste jedan od najboljih fudbalera ikad bio i ostao, znao je sam da odluči utakmicu ali kao čovjek teski alkoholičar i drogeras i tačka.
15 4
Tumbe1976
E malo ste ga precerali vise sa Maradonom. Sto je dosta ,dosta je !!! Neka mu je rahmet ,ali jos da slusam da je uskrsno.
13 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi