Diego Perotti napušta Romu, poznato ime novog kluba?
Foto: EPA

Argentinac mijenja sredinu

Diego Perotti napušta Romu, poznato ime novog kluba?

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Diego Perotti početkom prošle godine stigao je u redove Rome iz Genove.

Perotti je drugi dio prošle sezone stigao na posudbu, ali su čelnici Vučice prošlog ljeta odlučili otkupiti njegov ugovor. Ipak, argentinski fudbaler ove sezone nije toliko standarda, te se počelo špekulisati o njegovom odlasku s Olimpica na kraju ove sezone.

Rome još uvijek nije platila sav iznos Genovi za ovo igrača i imaju dužni još devet miliona eura. Rimski tim će vjerovatno pokušati prodati Perottija kako bi dio novca pokrio njihova dugovanja prema Genovi. Interesa ne manjka za Argentinca, a jedan klub je posebno zainteresova.

Naime, radi se o Torinu koji je već u kontaktu s Romom i Perottijem. Poznato je da ova dva kluba imaju jako dobre odnose što se tiče transfera i posudbi. Navodno, Perotti je dogovorio sve s Torinom, a Roma bi od njegovog transfera trebala dobiti 13 miliona eura.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi