Diego povrijeđen

Problemi za Atletico

Diego povrijeđen

A. Haznadarević

U uzvratnom polufinalnom susretu Evropa lige u kojem je Atletico Madrid ovjerio prolazak u finale, veznjak Atletica, Diego je zaradio povredu te je upitan za dvoboj protiv Betisa.

Odlični dvadesetsedmogodišnji veznjak ekipe sa Vicente Calderona, je sedam minuta prije kraja polufinalnog dvoboja morao napustiti teren zbog bolova u članku lijeve noge.

 

Nakon izvršenih pretraga, utvrđeno je da mu je sudar sa Javierom Soldadom donio istegnuće ligamenata te ostaje upitno koliko će morati pauzirati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Inače, njegova ekipa u nedjelju gostuje kod Betisa, a s obzirom da su ovo odlučujući bodovi koji im mogu donijeti učešće u Evropa ligi sljedeće sezone, izostanak Diega bio bi veliki hendikep za Atletico.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.