Hladan kao led: U moru ga vrbuje 20 godina mlađa plavuša, a iskušenje počinje kad izađe iz vode...

Već je donio svoju odluku

Hladan kao led: U moru ga vrbuje 20 godina mlađa plavuša, a iskušenje počinje kad izađe iz vode...

Admin Čaušević

Najplaćeniji trener na svijetu se nalazi na velikom iskušenju. Da li napustiti klub u kojem je proveo praktično cijelu svoju trenersku karijeru i zaputiti se u novu obećanu zemalju za sve fudbalske radnike.

Saudijci ne miruju. Vrbuju koga stignu i to luksuznim ponudama. Na meti su kako slavni fudbaleri i najveće zvijezde današnjice, tako i poznata trenerska imena. 

Velika želja Saudijaca je je da u svoju zemlju dovedu Diega Simeonea, dugogodišnjeg trenera Atletico Madrida gdje ima platu od 3.3 miliona eura na mjesečnom nivou.

Argentinac je najplaćeniji trener na svijetu, a odlaskom na klupu Al Ahlija je bi zarada bila još veća, međutim izgleda da je odluka već pala. 

Španski mediji navode da je Simeone poprilično hladno reagovao na ponudu Saudijaca te je odučio ispoštovati ugovor sa Jorgandžijama do kraja sezone. 

Osim što je hladno reagovao prema ponudi iz Arabije, Simone je sluteći po fotografijama bio hladan kao druga strana jastuka i prema svojoj izabranici Carli Pereyiri.

Oglasi

Simeone koji ima 53 godine je već neko vrijeme u braku sa 18 godina mlađom Carlom s kojom ima dvije djevojčice.

Njih dvoje su proteklih sedmica bili na odmorima na Maldivima i Grčkoj, a kao posljednju stanicu za "punjenje baterija" izabrali su Ibizu.

Iako je Carla pokušavala da razveseli muža i iz njega izvuče malo emocija, Simeone je bio poprilično hladan tokom većeg dijela druženja na Ibizi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prioritet je dao kćerkicama koje su se kupale, dok je zgodnu suprugu stavio u drugi plan. Carli to izgleda i nije previše smetalo pošto je bila nasmijana.

Inače, Simeone iz prethodog braka ima trojicu sinova. Giovani, Gianluca i Giuliano su odrasli dečki i svi igraju fudbal i to za Napoli, Xerez Deportivo i Zaragozu.

Oglasi