Digla se 'frka' u Srbiji: Da li je lopta prešla liniju?

Mnogi misle da je Partizan oštećen, ali...

Digla se 'frka' u Srbiji: Da li je lopta prešla liniju?

Veliki 158. derbi Partizana i Crvene zvezde obilježio je detalj iz 74. minute, kada je Zvezda postigla izjednačujući gol.

Bio je to korner za Zvezdu. Ben je dodao do Marina, koji je ubacio loptu pred gol Partizana gdje je glavom šutirao Boakye.

Vladimir Stojković je naizgled napravio sjajnu paradu, sudac Grujić je pokazao na korner ali na asistenciju suca iza gola, Đokića, odluka je omijenjena.

Grujić je pokazao na centar, a fudbaleri Partizana su dugo protestovali misleći da su oštećeni u ovoj situaciji. Ruku na srce, teško je procijeniti da li je lopta cijelim prečnikom prešla gol liniju, čak i kada se ova situacija pogleda iz više uglova...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi