Đilas: Idemo na Pecaru po bodove

Napadač Borca optimističan pred meč sa Širokim Brijegom

Đilas: Idemo na Pecaru po bodove

D. Vejo

Fudbaleri Borca nastavljaju bitku za opstanak u društvu najboljih. Niz od tri utakmice bez poraza pokušat će nastaviti na gostovanju kod ekipe Širokog Brijega u okviru 27. kola Premijer lige BiH.

Široki u ovaj meč ulazi nakon poraza u prošlom kolu od Olimpica (2:1), dok će crveno-plavi i posljednji atom snage dati za pozitivan rezultat na Pecari. O predstojećem meču i o tome koliko je ekipa spremna, pričao je centarfor Velikana iz Platonove.

"Nakon remija i dvije vezane pobjede idemo na noge Širokom. Svjesni smo da nas očekuje jedna veoma teška utakmica, ali mi znamo šta nam je cilj. Pokušat ćemo ostvariti pozitivan rezultat po nas i zadovoljni se vratiti kući. Spremni smo i stidljivo se nadamo pozitivnom ishodu", kazao je za SportSport.ba napadač Borca, Vladimir Đilas.

Utakmica 28. kola između Širokog Brijega i Borca igra se u srijedu od 17 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi