Dilaver jutros postao otac, igrat će protiv FK Sarajevo

Napadač Zeničana

Dilaver jutros postao otac, igrat će protiv FK Sarajevo

D. Kurbegović

Derbi starih rivala igrat će se večeras na stadionu Bilino polje. Koplja će ukrstiti Čelik i Sarajevo. 

Oba tima su novu sezonu otvorili pobjedama te uzimajući u obzir rivalstvo između dva kluba ne čudi zašto za ovaj susret vlada veliki interes.

Večerašnji susret se može uvrstiti u grupu onih koji se jednostavno moraju igrati, a svjestan težine i važnosti utakmice je i Haris Dilaver.

Iskusni napadač ni pod razno ne želi propustiti okršaj sa bh. prvakom te će i večeras predvoditi napad zeničkog premijerligaša.

Naime, Dilaver je rano jutros postao otac, ovaj 29-godišnjak je dobio sina, ali je svejedno odlučio da igra večerašnji susret.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Možda taj potez najbolje govori koliko je Dilaveru koji je inače rođen u Zenici stalo do Čelika te kakav značaj za njega nosi utakmica sa Sarajevom.

Meč na Bilnom polju počinje u 20:30, a prema najavama očekuje se da tribinama bude oko 13.000 ljubitelja fudbala.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Icardi
Cestitam Dila
0 15
NoName
Pa nije se on porodio, sto ne bi igrao
0 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti