Dilaver o okrutnoj gesti navijača: "Neće dres, je*e ti mater"
EPA

Stao u odbranu svog saigrača

Dilaver o okrutnoj gesti navijača: "Neće dres, je*e ti mater"

Fudbaleri Dinama u derbiju 25. kola HNL-a pobijedili su Hajduk s 2:0 i povećali svoje vodstvo na tabeli.

Pred oko 24 hiljade gledalaca Modri su ubilježili prvu pobjedu ove sezone nad Hajdukom i tako se odvojili sa velikih 17 bodova prednosti, a golove su postigli Kadzior i Ademi.

Nakon utakmice Dinamov kapiten je pozvao igrače da u znak zahvale bace svoje dresove vjernim navijačima koji su došli na Poljud, ali tada je nastao manji incident, koji je posebno rastužio Petra Stojanovića.

Često kritikovani Dinamov defanzivac je također bacio među navijače svoj dres, ali njemu su ga vratili natrag, što je posebno razljutilo našeg potencijalnog reprezentativca Emira Dilavera. O svemu je pisao na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"A mi? Mi možemo biti tužni samo jer pojedini naši navijači vrijeđaju naše suigrače kad im se dres pokloni...neće dres je*e ti mater, svaka čast", napisao je Dilaver na Instagramu, prenosi Index.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi