Dilaver: Osjećam se odlično iako su treninzi naporni

Za SportSport.ba iz turskog Beleka

Dilaver: Osjećam se odlično iako su treninzi naporni

Ekspedicija bečke Austrije od nedavno boravi u turskoj Antalyji gdje obavlja drugu etapu priprema pred start proljetnog dijela sezone u austrijskoj Bundesligi.

Bh. internacionalac Emir Dilaver zadovoljan je uslovima u Antalyji gdje će tim iz Beča igrati nekoliko prijateljskih utakmica.

„Naporno radimo, dva prethodna dana sam samo vježbao u teretani. Pravi rad se uvijek isplati, vjerujem da će tako biti i ovoga puta,“ kazao je u kratkom razgovoru za naš portal Dilaver, te dodao:

„Danas igramo test utakmicu protiv Dynamo Dresdena. Iako smo malo umorni, ja se lično odlično osjećam i nadam se dobroj igri. Uslovi u Turskoj su fantastični, nadam se da ćemo se dobro pripremiti i proljetni dio sezone u Bundesligi odigrati na visokom nivou.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.