Dilaver: Svjesni smo značaja utakmice, uvjeren sam da možemo ostati neporaženi
Dilaver će sutra pokušati nastaviti golgeterski niz i doprinjeti da njegova ekipa nastavi pozitivan niz u nastavku Premijer lige

Napadač NK Čelik pred duel na Tušnju

Dilaver: Svjesni smo značaja utakmice, uvjeren sam da možemo ostati neporaženi

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će gostovati Slobodi u susretu 23. kola Premijer lige BiH. Zeničani nisu dugo osvojili bod na Tušnju, kada su u pitanju utakmice protiv Slobode, a svi se slažu da je sutra velika prilika da se iz Tuzle vrate neporaženi.

Svakako da će najveća prijetnja za gol Gorana Vukliša prijetiti od sjajnog napadača Harisa Dilavera, koji je u tri proljetna kola postigao četiri gola i sigurno da je prvo ime u nastavku Premijer lige.

Uz Anela Dedića prvi strijelac Čelika sa šest golova na svome kontu nada se da će sutra Čelik nastaviti pozitivan niz, te da će Tušanj napustiti neporaženi.

“Nadamo se da ćemo nastaviti s dobrom igrom ovog proljeća. Spremni smo za utakmicu sa Slobodom. Iza nas su tri utakmice i sedam osvojenih bodova. U dobrom raspoloženju dočekujemo narednu utakmicu, imamo sjajnu ekipu koja je spremna igrati protiv svakog tima ravnopravno. Ova utakmica je jako bitna i za nas i za Slobodu, ali mi smo jako vrijedno i jako dobro radili, tako da očekujemo pobjedu. Spremni smo da pokažemo što znamo i ostvarimo pozitivan rezultat na Tušnju” ističe Dilaver.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rezultat ekipe mu je na prvom mjestu, ali nastojat će da nastavi golgetersku seriju

"Krenulo me u nastavku Premijer lige, naporno sam radio na pripremama i evo polako se to naravno uz pomoć saigraća i isplaćuje na terenu. Zaista nije bitno ko će sutra postići gol, najvažniji je uspjeh ekipe. Ako pogodim i izborimo pozitivan rezultat, naravno niko neće biti sretniji od mene", kazao je Dilaver.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi