Pecelj: Na Tušanj idemo da se nadigravamo
Pecelj je protiv GOŠK-a upisao i asistenciju za gol Dedića i svojim nastupom zadovolji je probirljivu zeničku publiku

Defanzivac NK Čelik za SportSport.ba

Pecelj: Na Tušanj idemo da se nadigravamo

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će u okviru 23. kola Premijer lige gostovati na Tušnju kod ekipe Slobode. Zeničani u Tuzlu odlaze u dobrom raspoloženju, jer su dobro otvorili drugi dio sezone, tačnije, u tri utakmice osvojili su sedam bodova.

Zeničani žele nastaviti pozitivan niz i sutra, ali to im sigurno neće biti lako. Poznato je da Čelik tradicionalno loše igra protiv Slobode na Tušnju, gdje nije pobijedio više od 20 godina. Ipak tradicije i postoje da se ruše, a dobru atmosferu u ekipi sutra će igrači pokušati da prenesu i na teren, te pokušaju da ostanu neporaženi.

U prošlom kolu debi pred navijačima Čelika imao je i 25-godišnji lijevi bek Ljubiša Pecelj, koji je odigrao dobar meč, a asistirao je i za drugi gol na utakmici, koji je postigao Anel Dedić. Ovaj nogometaš za SportSport.ba najavio je naredni meč Čelika i očekivanja od utakmice na Tušnju.

"Sigurno da u Tuzlu idemo da se nadigravamo, ekipa je u dobroj formi nakon tri proljetna kola osvojili smo sedam bodova i puni smo samopouzdanja. Danas ćemo odraditi u Zenici još jedan trening i onda idemo u karantin pred sutrašnji duel. Protiv Slobode očekujem težak meč, oni su ponajbolja ekipa defanzivno, to se vidi i po broju primljenih golova. Nama će sigurno hendikep biti što neće igrati Dedić, ali vjerujem da svi oni koji dobiju šansu da će dati sve od sebe i ispuniti sve zadatke koje šef od nas traži, te da ćemo Tuzlu napustiti neporaženi", ističe Pecelj.

Protiv GOŠK-a je odigrao čitav meč i upisao asistenciju

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zadovoljan sam prvom utakmicom koju sam počeo od prve minute, bilo je lijepo igrati pred zeničkom publikom. Siguran sam da mogu i moram još bolje, trudit ću se iz utakmice u utakmicu da tako i bude. Najbitnije je da ekipa igra dobro i ostvaruje dobre rezultate", kazao je za SportSport.ba Ljubiša Pecelj.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti