Dilaveru se ne ide iz Dinama: "U Zagrebu mi je sve tip-top"
EPA

Danas je stub odbrane Dinama

Dilaveru se ne ide iz Dinama: "U Zagrebu mi je sve tip-top"

Potencijalni reprezentativac BiH Emir Dilaver nema dilemu po pitanju svoje budućnosti.

Dilaver je postao stub odbrane Dinama i igrač koji se, ako je zdrav, ni po koju cijenu ne izostavlja iz prve postave. Sve to nije promaklo ni čelnicima N/FSBiH koji su uradili sve što je u njihovoj moći kako bi ovaj fudbaler zaigrao za Zmajeve, a na radaru ga također ima i nekoliko evropskih klubova.

I sam Dilaver je svjestan da postoje priče o odlasku, ali njegovi planovi su vezani isključivo za Modre.

"U Zagrebu mi je sjajno, obitelj uživa, sve je tip-top, odlazak nije ni blizu. Ako me klub želi, ja ću igrati za Dinamo, uvijek sam tu za svoju momčad", ispričao je Dilaver za 24sata.hr.

Kada je u pitanju život u Zagrebu, ima samo jednu zamjerku.

"Nije mi baš ugodno što se ovdje toliko mijenja vrijeme, stalno je toplo-hladno", požalio se Dilaver, pa prokomentarisao zimske praznike.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Idem malo na Island sa ženom, idemo sami, bez djece. Klince ćemo kasnije voditi na planine u Austriju, malo na sanjkanje. Skijati se nećemo, haha, samo mi još fali da se povrijedim u slobodno vrijeme."

Dilaver je, podsjetimo, u Dinamo stigao u ljeto 2018. godine iz Lecha. Prethodno je igrao za Ferencvaroš i Austriju Beč.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti