Karius i Diletta uhvaćeni u klinču: Golman ne ispušta novinarku iz ruku, a ni ona njega

Strastvene fotografije sa plaže

Karius i Diletta uhvaćeni u klinču: Golman ne ispušta novinarku iz ruku, a ni ona njega

A. Čaušević

Paparazzi su uhvatili Dilettu Leottau i Lorisa Kariusa kako uživaju na obalama Miamija. Novopečeni par se totalno prepustio strastima, a jasno je da između njih ljubav cvijeta. Međutim, italijanska novinarska je i ranije imala sličnih veza pa se postavlja pitanje da li i veza sa njemačkim golmanom ima rok trajanja?

Veza između Dilette Leotte i Lorisa Kariusa je jača nego ikad. Voditeljica Dazna i golamn Newcastlea, sletjeli su u Miami kako bi uživali u odmoru te se opustili uz sunce.

Italijanski paparazzi Chi je uhvatio ovaj par tokom njihovog odmora, a na fotografijama se može vidjeti očita fizička privlačnost. Ali čini se da us vemu postoji i ono "nešto" kao znak da će njiohva ljubav potrajati.

Nakon mjesec i pol dana i nekoliko zajedničkih vikenda između Londona i Milana, Diletta Leotta i Loris Karius odlučili su osamiti i sebi priuštiti malo odmora.

Novopečeni par ne krije svoju strast i osjećaje na obalama Miamija

Golman će zbog Svjetskog prvenstva u Kataru biti slobodan do decembra jer se ne igraju uprvenstva, a sa voditeljicom je uhvaćen na obalama osunčane plaže u Miamiju.

Strast i fizička privlačnost između lijepe voditeljice i plavušana je evidentna. Da ljubav cvijeta pokazuje i njihovo ponašanje. Drže se za ruke, smiju se i šale dok se bacaju u more i u bazen.

Oglasi

U ljubavni život Dilette Leotte vratio se spokoj nakon završetka ljeta, kada je ostavila po strani flert s manekenom Giacomom Cavallijem, u njen život ušao je Loris Karius.

Ima 29 godina, golmane je engleske ekipe Newcastlea, ima trbušne mišiće i plavu kosu zbog koje izgleda kao Viking. Nejgovu karijeru su obilježile nevjerovatne greške u finalu Lige prvaka 2019. godine kada je branio za Liverpool.

U početku su njih dvoje bili prilično diskretni, iako paparazzima nije trebalo dugo prije nego što su ušli u trag novom flertu.

Prve "ukradene" fotografije pokazale su fudbalera kako se penje do kuće sportske voditeljice u Milanu, dok je ona potom nekoliko vikenda provela leteći iz Italije u London i obrnuto kako bi provela neko vrijeme zajedno.

Sada svoju priču žive pod svjetlom sunca, trpezama strasti, što pokazuju i neke fotografije koje su podijelili i paparazzi. Možda se spontano nameće pitanje koliko će ova ljubavna priča trajati?

Top Komentari

SamoSiroki
Dugo će, do nove godine, eventualno
2 0
kenny
Da je bogdom loptu drzao u finale kao sto drzi ovu bilo bi mu bolje
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi