Burno je nakon jučerašnje ceremonije

"Zašto su među finalistima bili Ronaldo i Messi?"

5

Komentari (5)

Chico
Ko ke trebao biti ? Seoska varalica zvana Neimar ? Bili su tu jer su dva najbolja igraca na svijetu realno. Lewandovski je dobio nagradu samo jer je bio uspjesniji u prosloj godini, sto je apsurd jer se ne dodjeljuje nagrada najuspjesnijem nego najboljem, al eto.
manu007
Lewandowski je zasluzeno osvojio kako timski tako i individualno,lik je bio najbolji strijelac svih takmicenja u kojim se takmicio tj.bundeslige,njem.kupa,lige prvaka kao i kvalifikacija za euro tako da ne baljezgaj gluposti
DamirS
Na pitanje zašto Messi: najbolji strijelac španske lige, najbolji asisten španske lige i Evrope uopšte, najbolji playmaker u Evropi.... Šta još treba da se uđe u top 3? Ili da pitam ovako: ko je to trebao biti umjesto njega?
manu007
Muller je bio najbolji asisten evrope a de bruyne je iza njega
Salihović23
Ne moze vise "demokratski". Selektori i kapiteni reprezentacija odlučili.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti