Pokušao poniziti protivnika, pa se obrukao za čitav život
Foto - Screenshot

Veliki promašaj napadača Lokomotive

Pokušao poniziti protivnika, pa se obrukao za čitav život

M. Šljivak

Nevjerovatan promašaj viđen je na utakmici Prve lige Bugarske između Lokomotive iz Plovdiva i ekipe Tsarsko Selo.

Napadač domaćeg tima Dimitar Iliev je u prvom poluvremenu imao veliki promašaj i ući će u konkrenciju za najveći promašaj godine.

Nakon greške golmana Tsarskog Sela lopta je došla do Ilieva. On je zaobišao golmana i umjesto da pošalje loptu u mrežu, odlučio je da se poigra sa odbranom protivnika.

Sačekao je jedog od fudbalera gostujućeg tima da bi napravio dribling kako bi ga dodatno ponizio, ali u tome nije uspio.

Dobrom reakcijom defanzivac Tsarskog Sela je spasio svoj gol, a Iliev je imao obraza da nakon svega traži igranje rukom kojeg nije bilo.

Pogledajte.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi