Dinamo angažovao Machada iz Olympiakosa

Pojačanje u Maksimiru

Dinamo angažovao Machada iz Olympiakosa

Dinamo bi danas trebao dobiti novo pojačanje. Paulo Machado, Portugalac iz grčkog Olympiacosa, stigao je jučer iz Lisabona u Zagreb a danas bi trebao nakon ljekarskog pregleda potpisati trogodišnji ugovor sa Modrima.

Bit će to jedan od najvećih transfera u historiji Dinama. Odšteta iznosi oko 1,2 miliona eura, a ukupna svota se penje do četiri miliona eura.

Machado je donedavno bio u kombinacijama za odlazak na Mundijal, da bi na kraju ipak otpao. Idućih dana formalno bi Dinamov igrač trebao postati i argentinski stoper Leonardo Sigali.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.