Dinamo deklasirao Zadar, gol mladog Halilovića

HNL, 16. kolo

Dinamo deklasirao Zadar, gol mladog Halilovića

Edmir Škorić

Mladi hrvatski reprezentativac i potencijalni bh. reprezentativac Alen Halilović bio je strijelac u visokoj pobjedi Dinama nad Zadrom.

Nakon serije loših rezultata, Dinamo se vratio u formu i deklasirao Zadar na Maksimiru. Modri su poveli u petoj minuti preko Kovačića, da bi Hallilović u 36. minuti udvostručio prednost svoje momčadi.

Sve do 71. minut to je bio aktivan rezultat, a onda u sedam minuta još tri gola u mreži nemoćnih Zadrana. Prvo je Beqiraj u 71. minuti poentirao, zatim Pivarić dvije minute kasnije, a na kraju i iskusni Krstanović u 78. minuti.



Dinamo je ubjedljivo vodeća momča HNL-a sa 38 bodova iz 16 utakmica. Podsjetimo da su pored ove, danas u Hrvatskoj odigrane još dvije utakmice.

Zagreb Ćire Blaževića minimalno je poražen u Koprivnici, a pobjedu Slavenu donio je Canadjija pet minuta prije kraja prvog dijela. Cibalija je u Vinkovcima savladala Split sa 2:1.

HNL, 16. kolo:
Cibalia - Split 2:1 (Mazalović 18 - penal, Filipović 55/ Baraban 7)
Dinamo - Zadar 5:0 (Kovačić 5, Halilović 36, Beqiraj 71, Pivarić 73, Krstanović 78)
Slaven - Zagreb 1:0 (Canadjija 40)

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti