Dinamo doveo napadača iz Manchester Uniteda

Dinamo doveo napadača iz Manchester Uniteda

Edmir Škorić

Novo pojačanje hrvatskog prvaka, zagrebačkog Dinama, dolazi iz Manchester Uniteda.

Dinamo je danas predstavio 20-godišnjeg Čileanca Angela Henriqueza, koji će na Maksimiru igrati na posudbi, a Dinamo ima pravo da otkupi njegov ugovor na kraju sezone.

Henriquez je prošlu sezonu proveo na posudbi u Zaragozi, a prije je igrao i za Wigan s kojim je osvojio FA Cup.

"Sretan sam svojim dolaskom u Dinamo, s kojim želim napraviti dobre stvari. Imam puno motiva i želim se dokazati, a vjerujem da ću se u Dinamu izboriti za priliku. Pred klubom su uskoro bitne utakmice u Europi i želim pomoći kako bi ušli u skupine Europske lige, a onda tamo napravili dobar rezultat", rekao je Henriquez.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.