Željezničar poklonio drugi gol Dinamu

Željezničar poklonio drugi gol Dinamu

Midhat Šljivak

Dinamo Minsk vodi s 2:0 na Grbavici. Drugi gol za goste postigao je Vladislav Morozov u 50. minuti meča.

Bjeloruski Dinamo iz Minska vodi s 2:0 nakon 50 minuta igre na Grbavici. Vladislav Morozov je nakon asistencije za prvi postigao sam drugi gol.

Loše je reagovala odbrana Željezničara i golman Mulalić i Morozov je lagano došao do pogotka.

Domaći su potom tražili još jedan penal nakon što je igrač Dinama igrao rukom. Međutim, grčki sudija je odmahnuo rukom i tvrdi da penala nije bilo.

Nova koreografija Manijaka izazvala gromoglasan aplauz cijele Grbavice

Plavi večeras imaju nevjerovatnu podršku prepunih tribina stadiona Grbavica, a navijači Želje napravili su sjajnu atmosferu pred sami početak utakmice.

Oglasi

Pjesma na Grbavici ne prestaje od početka utakmice i jasno je da će navijači biti dodatni vjetar u leđa ekipi Željezničara.

Nakon uvodne koreografije koja je mnoge oduševila sredinom prvog poluvremena popularni Manijaci su spremili još jednu koreografiju.

Najvatreniji navijači Željezničara napravili su novu sjajnu koreografiju na južnoj tribini, te su dobili aplauz cijelog stadiona.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

"Our madness is guaranteed (naše ludilo je garantovano)", pisalo je na paroli navijača Željezničara na južnoj tribini.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Deepy
Zrinja, onda vulkansko grotlo, onda ostali... Mislim da ce se Sarajevo dici jer ima individualno najbolju ekipu, ali pod uvjetom da dovedu trenera, jer je ovaj talasika. Steta da se igra s ovako skupom igrackom. Opet kazem, Zrinja je treca dimenzija za ostale, ne individualno koliko timski. Zeljo i Borac ce nas izblamirati jer su razina Sanmarinaca. Treba realan biti i reci da je Velez dva koplja iznad Borca i Zelje, ali se sudi protiv njih vecinom.
1 0
Eno30
Skup penzionere igra za Želju nije za vas Europa treba te se ugledati na Zrinjski
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi