Dinamo gostuje u Bihaću

19. februara spektakl Pod borićima

Dinamo gostuje u Bihaću

A. Beganović

U okviru priprema za proljetni dio sezone u Bihaću će 19. februara snage odmjeriti aktuelni hrvatski prvak, zagrebački Dinamo i domaće Jedinstvo.

U Bihaću će 19. februara biti prava fudbalksa fešta jer na noge federalnom ligašu dolaze Vahid Halilhodžić i njegovi izabranici.

U bosanskohercegovačkom gradu s nestrpljenjem se očekuje gostovanje Dinama, a treba podsjetiti da je zagrebačka momčad prije šest godina gostovala u Bihaću, te da se tada na stadionu Pod borićima okupilo 8.000 gledalaca.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.