Dinamo i Zagreb lako prošli dalje

1/16 finala Hrvatskog kupa

Dinamo i Zagreb lako prošli dalje

Edmir Škorić

U Hrvatskoj je danas odigranio pet susreta šesnaestine finala Kupa. Dalje su prošli Cibalia, Zagreb, Osijek, Varaždin i Dinamo.

Dinamo je niželigašku momčad Radoboj, kao gost, deklasirao s visokih 5:0. Iako je trener Krunoslav Jurčić izveo “izmiksan” sastav, Modri nisu imali problema.

Dva pogotka postigao je i iskusni stoper Josip Šimunić, koji je stigao iz Hoffenheima ovog ljeta, a po jednom su zabijali Kramarić, Šitum i Morales.

Osijek je minimalno slavio u Opatiji, zahvaljujući pogotku Vidakovića iz 39. minute. Zagreb je sa 7:0 ponizio Mladost, dok je Cibalia s 3:1 bila bolja od Fruškoraca. Podravac i Varaždin odigrali su bez golova, ali su Varaždinci imali više sreće pri izvođenju jedanaesteraca.

Hrvatski Kup, šesnaestina finala:

Fruškogorac – Cibalia 1:3
Mladost Petrinja – Zagreb 0:7
Opatija – Osijek 0:1
Podravac – Varaždin* 0:0
Radoboj – Dinamo Zg. 0:5

* - Varaždin prošao na penale

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije