"Procurila" Jakirovićeva lista za "odstrel" u Dinamu!

Poznato ko će napustiti klub

"Procurila" Jakirovićeva lista za "odstrel" u Dinamu!

Esmer Oštraković

Ekipa Dinama naredne sedmice će krenuti sa pripremama, a prvu pripremnu utakmicu odigrati će 6. januara protiv Rogaške.

Nakon toga slijedi put u Rovinj gdje će biti odrađen glavni dio proprema, a osim toga odigrati će i još nekoliko prijateljskih utakmica.

Sergej Jakirović i njegov tim vrijedno rade kako bi doveli ono što im treba u drugom dijelu sezone da ispune zacrtane ciljeve.

Jasno je naravno i da će biti odlazaka, te da za neke igrače koji su u prvom dijelu sezone nosili dres Dinama neće biti mjesta u autobusu za Rovinj.

Jedan od njih je i povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Luka Menalo koji se spominjao kao moguće pojačanje Sarajeva.

Oglasi

Od toga neće biti ništa jer će, kako prenose hrvatski mediji, Menalo svoju karijeru nastaviti u Sloveniji, tačnije u ekipi Celja.

Osim Menala put Rovinja neće ni Sosa koji nije dobio pravu priliku i on će se kako stvari stoje vratiti u Bolognu.

Sosa se ne uklapa u Jakirovićeve planove, te će dobiti slobodne papire, a isto vrijedi i za Mihajličenka, tvrde mediji iz Hrvatske.

Nije ovaj Ukrajinac zadovoljio ukuse Jakirovića, te je trener Dinama krenuo u potragu za novim igračem na ovoj poziciji.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Još uvijek nije poznato kakva će bidi sudbina Francuza Maximea Bernauera koji nije oduševio otkako je stigao na Maksimir.

Navodno uprava Dinama traži i način da se riješi Moharramija, te Emrelija, ali još uvijek nema ponuda za njih.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi