Dinamo je brojao do sedam, svoj dan je imao Luka Menalo

Najbolja partija u dresu Modrih

Dinamo je brojao do sedam, svoj dan je imao Luka Menalo

A. Čaušević

Luka Menalo je član Dinama duže od dvije godine, ali nije se naigrao u dresu Modrih jer je uglavnom bio na posudbama. 

Menalo je odlučio da ovu sezonu provede u zagrebačkom klubu, a u Kup utakmici protiv Ferdinandovca odigrao je najbolji meč u dresu Dinama.

Modri su pobijedili niželigaša sa visokih 1:7. Menalo je postigao dva gola te upisao čak tri asistencije te sasvim zasluženo bio najbolji igrač utakmice.

Jedan od strijelaca za Dinamo bio je i Amer Gojak koji je zabio prvi gol na meču. Dva gola zabio je Andrić, jedan je dodao Ivanušeć, dok je autogol dijelo Turčića.

Inače, Menalu su ovo bili prvi golovi za Dinamo u zvaničnim mečevima. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Ma ja silna je to ekipa moćni Fernandinovac, ne može njih svako pobjediti
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi