9

Komentari (9)

Strucnjak12345
Smijesno, Perković je kapacitet za Celtu, Valladolid,Getafe a u Barsi će da zaigra kad i ja
bosanac
sta fali celti
Strucnjak12345
Ne fali Celti nista, solidna ekipa, ali je velika razlika igrati za Celtu i Barsu
Cibre
Ma mi zivimo u paralelnom svijetu sa komsijama, Hrvatska nije mozda ekonomski jaka Al ulaze u svoje sportaše a dinamo je njihov politicki projekat. A ne nase Bosnje glupe svom narodu ne zele nista dobro osim Binga i kriminala.
Benjamingst
makelele
Ma nije to samo ulaganje u mlade, ako cemo iskreno nemaju hrvati puno bolju infrastrukturu od nas... al hrvati kao narod su uporniji, imaju vece srce i borbenost i imaju vece ciljeve u zivotu... bosnji je bitno da bude glavni hadzija u sokaku i sa tim se zadovolji, cast izuzecima, dok hrvati se ne boje nikog i hrvati imaju puno ambicioznije ciljeve od bosnjaka... nama samo daj se ždere janjetina, malo zvezde granda, sta za sprcit i to je to, nema nikakvih ambicija za dokazivanjem izvan svoje čaršije...
Juve88
Bas vala tako care
Taceoni
Benjamingst
Kad imas jaku Reprezentaciju I igraci se prodavaju u top klubovima. Novi nick za ZMAJEVE - BAKLAVA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.