Užasan uvod u utakmicu Lige prvaka: Uhapšeno 14 navijača Dinama u Milanu
Foto: Screenshot

Bili su naoružani

Užasan uvod u utakmicu Lige prvaka: Uhapšeno 14 navijača Dinama u Milanu

Eldar Ganibegović

Danas je na rasporedu osam utakmica drugog kola grupne faze Lige prvaka.

Od 18:45 na San Siru utakmicu će započeti Milan i zagrebački Dinamo, a uvod u ovaj meč nije nimalo lijep.

Kako prenosi Gazzetta dello Sport, Dinamovi ultrasi već napravili su haos u Milanu. Grupi zagrebačkih izgrednika u kontrolama uoči utakmice Lige prvaka s Milanom oduzeti su noževi, dimne bombe i teleskopska palica.

Sve je rezultirali hapšenjem 14 navijača Dinama kod kojih su pronađeni gore navedeni predmeti. Talijanska policija tako je spriječila eventualne gore nerede i incidente.

Povjerenik Giuseppe Petronzi već je naručio pojačanu policijsku kontrolu iz predostrožnosti prema hrvatskim navijačima. Tijekom dana nastavit će se s provjerama kako bi se izbjegli problemi remećenja javnog reda i mira prije i nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Rossoneri su remizirali na prvom gostovanju kod Salzburga, dok su Modri iznenađujuće vodeći u grupi zahvaljujući domaćoj pobjedi protiv Chelseaja.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Policija treba pucati iz automatskog oruzja po svim ovim takozvanim ultra grupama. Ubijati ih dok se sami ne nauce pameti i ne pogase ili ih sve pobiti i osigurati normalnom svijetu sigurnost i porodicni dolazak na utakmice.
6 3
saju701
Nemojte ma to su sve fini decki haha tjeraj to u prdekanu.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi