Dinamo platio dva miliona eura za sina bivšeg reprezentativca BiH
Foto: NK Dinamo Zagreb

Dolazi iz Legije

Dinamo platio dva miliona eura za sina bivšeg reprezentativca BiH

Posao u ljetnom prijelaznom roku Dinamo je zaokružio je dovođenjem Sandra Kulenovića.

Ime je to fudbalera koji je dobro poznat zagrebačkoj javnosti obzirom da je ponikao upravo u Dinamu, no nakon što je otišao s Maksimira igrao je ponajviše u Legiji iz Varšave koju je sada odlučio da napusti.

A na kraju doveo ga je upravo Dinamo koji je s njim potpisao višegodišnji ugovor, vjerujući da se radi o igraču koji će puni svoj potencijal iskazati upravo u 'modrom' dresu, a cijeli posao je Zagrepčane koštao oko dva miliona eura.

"Uvijek sam slutio kako ću jednoga dana ostvariti dječački san i istrčati na Maksimiru u dresu svog Dinama. Sjajno se osjećam kada znam da je san blizu ostvarenja", rekao je novi igrač Dinama.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Kulenović je rođen u Zagrebu, pod zastavom Hrvatske nastupa još od najmlađih dana, no malo je poznato kako je porijeklom iz naše zemlje. Njegov otac Almin je u razdoblju od 1999. do 2002. godine nosio dres bihaćkog Jedinstva u kojem je i ponikao, a imao je priliku i da ubilježi nekoliko nastupa za reprezentaciju BiH.

Nešto slično kao 'slučaj Halilović'...

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Znaci jos jedan tatica izdajnik ili ti na arapskom murted
5 1
bugx
završit će kao i Halilović, a tako mu i treba.... Ali ovaj nije rekao da neće igrati za BiH...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti