Dinamo pobjedom okončao prvi dio sezone
Foto: Željko Hajdinjak / Cropix

16. kolo HNL-a

Dinamo pobjedom okončao prvi dio sezone

Edmir Škorić

U posljednjem (16.) kolu prvog dijela sezone Dinamo se raspucao na gostovanju kod Međimurja (1:4).

Od prvog sudijskog zvižduka Dinamovci su krenuli agresivno i sa velikom željom da pobjedom okončaju jesenji dio sezone. Več na samom početku Papadopulos je imao odličnu šansu, no upropastio ju je.

U moru prilika Dinama prvi pogodak stiže u 21. minuti i to domaćih igrača. Plantić je ubacio a Vuka pogodio za vodstvo domaćih. Na odmor se otišlo tom prednošću, da bi u nastavku Dinamo sve svoje šanse skoro iskoristio. Trener Jurčić odmah je u igru umjesto Papadopulosa, koji se namašo svega i svačega, ubacio mladog Kramarića.

U 50. minuti Morales solo akcijom vratio Modre u igru. Topovski udarac nije mogao zaustaviti Banović. Pet minuta kasnije Dinamo dolazi i do vodstva. Etto je pronašao Kramarića, ovaj petom do Slepiče, a Čeh siguran. Treći gol Modrih pao je u 65. minuti. Jedan ubačaj iz kornera glavom je u mrežu pospremio mladi Kramarić.

Posljednji (četvrti) gol Dinamovci postižu desetak minuta prije kraja i to ponovo rezervista Kramarić, koji je iskusnog Grku pokazao kako se to radi. Pokušaj loba Slepičke bio je neuspješan, ali se lopta ipak odbila do Kramarića koji to iskorištava na najbolji mogući način.

HNL, 16. kolo:
Međimurje - Dinamo 1:4 (Vuka 21/ Morales 50, Slepička 55, Kramarić 65, 80)

Tabela: Dinamo 36, Šibenik 33, Cibalia 32, Osijek 28, Slaven Belupo 28, Karlovac 26, Hajduk 25, Rijeka 22, Lokomotiva 22, Inter Zap. 20, Varteks 19, Zadar 18, Međimurje 17, Istra 13, Zagreb 11, Croatia 7.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.