Dinamo poslao donaciju bolnici u Mostaru
EPA

Modri pomažu

Dinamo poslao donaciju bolnici u Mostaru

Hrvatski prvak Dinamo odlučio je novčano pomoći bolnici u Mostaru.

Nije tajna kako 'modri' imaju vojsku navijača u Hercegovini, a da nisu zaboravili ovaj kraj svjedoči i donacija koju su uslijed koronavirusa uputili SKB Mostar.

Zagrepčani su na račun ove zdravstvene ustanove uplatili iznos od 200.000 kuna, što je 50.000 konvertibilnih maraka, a ovo je samo jedna od humanitarnih akcija koju su na Maksimiru pokrenuli.

Krajem prošlog mjeseca Dinamo je zagrebačkom štabu civilne zaštite donirao dva sanitetska vozila, a novčano su potpomognute također i bolnice u Zagrebu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Mostarcima je, s druge strane, ranije već pomogao i košarkaš Utah Jazza Bojan Bogdanović koji je poslao uplatu od 50.000 dolara kako bi se kupila dodatna količina respiratora.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti