Dinamo pravi još jedan veliki posao

Brozović dobio ponudu Arsenala

Dinamo pravi još jedan veliki posao

Midhat Šljivak

Hrvatski veznjak Marcelo Brozović dobio je ponudu londonskog Arsenala.

Sjajnim igrama u dresu Intera, sjajni reprezentativac Hrvatske je privukao veliku pažnju, a već dugo se povezuje s dolaskom u Arsenal.

Menadžer Topnika Arsene Wenger vidi ga kao idealno rješenje za vezni red svog tima. Odlučio je otvoriti novčanik, te je poslao ponudu vrijednu 12 miliona funti.

Brozović bi tako karijeru mogao nastaviti u Londonu, a ove sezone 23-godišnji fudbaler pruža zaista odlične partije za Nerazzurre.

Odigrao je ukupno 15 utakmica za tim s Giuseppe Meazze. Postigao je tri pogotka, a poznat je po spektakularnim pogocima.

Brozović je pored Intera igrao i za Dinamo, čiji je još uvijek član, a nosio je dres i Lokomotive i Hrvatskog Drogovoljca, gdje je počeo karijeru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njegov prelazak u London donijeće zagrebačkom timu još jedan veliki posao, na što su na Maksimiru već navikli.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi