Dinamo predstavio tri nova igrača
Foto: sportski.net.hr

Alispahić, Krstanović i Leko u Maksimiru

Dinamo predstavio tri nova igrača

Dinamo Zagreb predstavio je tri pojačanja za narednu sezonu, a to su Mehmed Alispahić, Ivan Krstanović i Jerko Leko. Pomenuti igrači već su odradili prve treninge u Maksimiru.

Mehmed Alispahić, povremeni A reprezentativac Bosne i Hercegovine, već u januaru je odlučio iz Šibenika preseliti u Dinamo, a na predsatvljanju je istakao da je uvjeren da nije pogriješio.

Ivan Krstanović, bosanskohercegovački internacionalac, bio je na meti brojnih klubova, a za njega je najviše zagrizao Partizan. No, najbolji strijealc HNL-a za prošlu sezonu odlučio se preći u Maksimir.

Jerko Leko, dugo se povezivao sa povratkom u redove Modrih, gdje je i počeo karijeru. Igrao je za Dinamo Kijev, Monaco i Bucaspor nakon čega se odlučio vratiti u Zagreb.

Dinamo je još potreban stoper koji bi donio prevagu na evropskom putu, a sve više se spominje Emir Spahić, kapiten naše reprezentacije, koji je istakao da nema ništa protiv prelaska u Maksimir.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.