Dinamo prodaje Antolića grčkom velikanu?
EPA

Blizu Panathinaikosa

Dinamo prodaje Antolića grčkom velikanu?

Zagrebački Dinamo bi posljednjeg dana prijelaznog roka mogao ostati bez kapitena Domagoja Antolića. 

Naime, ovaj 27-godišnji vezni fudbaler se našao na meti grčkog velikana Panathinaikosa, u kojem ga želi trener Marinos Ouzonidis, pa bi se tako transfer vrlo lako mogao realizovati u narednim satima. 

Panathinaikos je voljan da Antolića dovede na jednogodišnju posudbu, a ukoliko obje strane budu zadovoljne, na kraju sezone Grci bi mogli otkupiti ugovor za milion do milion i pol eura. 

Antolić je inače dijete Dinama. Za Modre je tokom dosadašnje karijere odigrao preko 150 utakmica, a zahvaljujući dobrim igrama izborio se i za mjesto u reprezentaciji Hrvatske za koju je dosad nastupio šest puta.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Jedno vrijeme je također proveo na posudbi u Lokomotivi. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti