Dinamo prodaje dragulja Chelseaju za ogromnu cifru
(Foto: EPA)

Benković u Londonu?

Dinamo prodaje dragulja Chelseaju za ogromnu cifru

Midhat Šljivak

Iako Zdravko Mamić više nije u Dinamo to ne smeta zagrebačkom timu da radi zaista fantastične poslove kada su transferi u pitanju.

Na izlaznim vratima Maksimira našao se 21-godišnji defanzivac Filip Benković koji bi karijeru mogao nastaviti u londonskom Chelseaju.

Engleski mediji tvrde da su Plavci spremni za ovog fudbalera platiti čak 28 miliona eura i vrlo lako bi se moglo desiti da do transfera i dođe.

Dinamo je u prošlosti pravio zaista sjajne stvari kada su transferi u pitanju. Zaradili su stotine miliona eura i imaju bez dileme jednu od najboljih fudbalskih škola na svijetu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Benković je još jedan dragulj koji će se prodati za veliku sumu i karijeru će očigledno nastaviti na Stamford Bridgeu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi