Dinamo remizirao sa Električarima iz Eindhovena

Odigrani susreti trećeg kola Evropske lige u Grupi B

Dinamo remizirao sa Električarima iz Eindhovena

Svoje duele u okviru trećeg kola Evropske lige večeras su igrali i klubovi u grupi B. 

Zagrebački Dinamo dočekao je na svom terenu Električare iz Eindhovena. Mnogo bolji protivnik u prvih 45 minuta susreta bio je zagrebački Dinamo. Gosti nisu uputili nijedan udarac prema golu Dinama, ali su nakon prvih 45 minuta mreže mirovale. 

Bolji je protivnik bio Dinamo i u nastavku susreta, ali put do gola Električara ekipa sa Maksimira nije pronašla. Ostalo je nakon 90 minuta Dinamo - PSV 0:0.

Černomorec je ugostio bugarski Ludogorec. Nešto opasniji u prvom poluvremenu bili su domaći, ali put do gola Bugara nisu pronašli, a onda je u posljednjim ternucima prvog dijela mrežu domaćina zatresao Zlatinski. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Gosti iz Bugarske do kraja susreta su zadržali prednost i upisali novu vrijednu pobjedu. 


Chornomorets 0-1 PFC Ludogorets (Goal Hristo... by all-goals

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.