Dinamo siguran i u Puli

HNL, 13. kolo

Dinamo siguran i u Puli

E. Škorić

U subotu su završena četiri susreta 13. kola Hrvatske nogometne lige. U tri navrata slavili su gosti, dok je jedini na svom terenu bio siguran Šibenik.

Šibenik je s 4:1 nadigrao Karlovac, koji je tek u 66. minuti preko Novinića iz penala postigao utješni pogodak. Prethodno dva gola Bačelić-Grgića i jedan Fustara u mreži gostiju, koja se posljednji put zatresla u 70. minuti, kada je Vuk postavio konačnih 4:1.

Pogocima Raa i Fučeka Lučko je s 2:0 slavilo u Varaždinu, koji nakon 13 kola nema pobjedu, uspio je tek dvaput remizirati i zakovan je za dno. Slaven Belupo je na Stanovima porazio Zadar s 4:1, dok je Dinamo u Puli bio bolji od Istre.

Modri su poveli preko Kovačića u završnici prvog dijela, a pobjedu im je osigurao bh. internacionalac Ivan Krstanović u 77. minuti. Dinamo je učvrstio vodeću poziciju, a Hajduk veliki zaostatak nad aktuelnim prvakom ima priliku smanjiti u sutrašnjoj utakmici sa Interom, čime će kolo biti kompletirano.

Rijeka i Cibalia igraju večeras od 20 sati.

HNL, 13. kolo:

Šibenik - Karlovac 4:1 (Bačelić-Grgić 47, 55, Fustar 63, Vuk 70/ Novinić 66)
Varaždin - Lučko 0:2 (Ra 70, Fucek 77 - penal)
Zadar - Slaven Belupo 1:3 (Mršić 43/ Benko 1, Bušić 45, Milardović 86)  
Istra - Dinamo Zg. 0:2 (Kovačić 44, Krstanović 73)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.