)
Dinamo suspendovao Halilovića!

Zato što se nije pojavio na treningu

Dinamo suspendovao Halilovića!

Nastavljaju se problemi oko mlađanog 15-godiišnjeg Alena Halilovića i njegovog statusa u zagrebačkom Dinamu.

Sin Seada Halilovića, nekadašnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine i prvotimca Dinama suspendovan je zato što se nije pojavio na treningu i zbog toga se dvije godine ne može registrirati ni ze jedan kako hrvatski tako i inostrani klub.

Alen je proglašen jednim od najvećih talenata u Evropi, za njega su pitali i iz slavnog Reala iz Madrida, ali problem je nastao kad je Sead odbio Dinamovu ponudu. Taj ugovor je kako kažu u Dinamu još bolji nego što je svojevremeno dobio Mateo Kovačić, ali Sead je sve odbio jer ne želi da se potpiše sedmogodišnji ugovor koji Dinamo nudi. Romeo Jozak, direktor Dinamove škole je istakao da se pročulo da je Alen Halilović privatnim linijama hteo zaigrati za Hrvatsku U16 selekciju kod Ivana Gudelja, ali da to ne može tako ići jer ako ne želi igrati za Dinamo ne može ni za Hrvatsku.

Halilovići se po nekim informacijama trenutno nalaze na Hvaru i još  nema njihove reakcije na suspenziju, ali ovakva situacija definitivno nikom ne odgovara. Tokom prošle sezone su Halilović senior i Zdravko Mamić imali sastanak poslije koga se činiilo da će sve biti u redu, ali sad je ponovo nastao velii problem.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.